30 november 2010

sick of being sick ..

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Har nu levet af "væk imorgen", Halls og strepsils i 2 dage - og er ret så træt af at være syg! Har set en masse skod TV, været ude at køre i mørket, og sovet en hel del (har overraskende nok lavet alt andet end den engelskstil jeg havde for til mandag)! Er gået glip af "årets"-afstemning til Galla på fredag.. tilgengæld kan jeg se frem til en super fed 22. Januar!

29 november 2010

"sygdom klæder dig" - tak

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Random billeder fra weekenden
Har været hos far hele weekenden, første weekend uden alkohol i alt for lang tid. Besøget hos far endte ikke skide godt, men til gengæld ændte min weekend helt fantastisk med Jørgensen og Mew i Operaen.

28 november 2010

sommetider drømmer jeg mig stadig tilbage

Image and video hosting by TinyPic
mega girlybillede af mig og mutten fra fastelavn på KE

Søndag d. 28 November, kl er 00:14 og jeg ligger i min elevationsseng hos min far, under min sommerdyne, med lyden af Bon Iver i ørene - Når man sådan tager sig en chill weekend væk fra alt og alle har man ok meget tid til at tænke over alt. Tanken om at det nu er 2 år siden jeg gik på KE strejfede lige my mind, det er sgu ret så vildt .. kan stadig savne det til tider!

26 november 2010

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Bestemte mig for at tage hjem til min far idag, for første gang i lang tid følte jeg ikke for at feste i weekenden. Så tager en detox/rehab-weekend nord med min fars familie - har leget sneboldskamp med mine brødre, set "yes man" med min stedmor og drukket en masse lækker kemun-te. Imorgen skal vi hjem til Jørgen og i overmorgen skal jeg til Mew koncert i operaen - kæft jeg glæder mig !!
Image and video hosting by TinyPic

25 november 2010

Har haft en mærkelig tom følelse indeni hele dagen - som om der manglede noget. Ringede til folk, skrev med folk, men det hjalp ikke. Prøvede at sove, men det kunne jeg heller ikke. Endelig var der én der havde tid, så vi gik en lang tur i sneen. Vi var i den nye skolebygning, ved kirken, i parken, i en børnehave - det hjalp, havde bare brug for at være social. Fik én tid til min teoriprøve idag - hold kæft jeg er nervøs .. Godnat

Sne på en torsdag

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

24 november 2010

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
God skoledag, kemi næsten færdig, ryddet op på værelset, chill med Jose om lidt!

22 november 2010

Mandag, lortefag, god pasta, badabombangbang, frækkert/kusine historie, 2 x blækregning, hjerteflimmer, lur, lektier, iSketch, dans, far, byttebyttekøbmand - Godnat !

21 november 2010




Sidder i min seng med ondt i hovedet, spiser en masse frugt, drikker danskvand og ser highschool musical 3. Havde en underlig men VIRKELIG sjov aften igår med musicalfestmiddag og fest, 18års og en stille tur hjem. Musicalfesten var super sjovt, fik drukket en masse øl, danset en masse og sendt Heinrich hjem. Bagefter tog jeg til højdevej og 18års, har ikke rigtig nogen fornemmelse af hvor lang tid jeg var der tror ikke der gik voldsomt lang tid før der blev ringet efter én der ku hente mig - det var egentlig ret sødt at han gad. Senere skal jeg i biografen og se den nye Harry Potter film - får ikke lavet blækregning til imorgen, men tror bare jeg blaimer musical!

18 november 2010

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Er lige kommet hjem fra et foredrag med Christian Bitz og Sarah Zobel om sundhed og velvære. Det var egentlig meget sjovt, og nu ved jeg ALT om hvordag man er lykkelig! - imorgen står den endnu engang på musical og druk efterfulgt af en weekend med musicalfest, alkohol, 18-års og endnu mere alkohol (det er tydeligt, at jeg lever det sunde liv)!!

15 november 2010

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Bruger alt min fritid på Musical for tiden hvor jeg får sminket en masse mennesker (bl.a. klokkeblomst på nederste billede). Kom først hjem kl 22 her til aften - heldigvis kan jeg så møde kl 10 imorgen og slippe for matematik inden det hele starter forfra igen! - meget spøjs dag, i virkeligheden mega hyggelig! Havde ikke lige regnet med at blive hentet ud midt i kemi, fik min lægeerklæring til kørekort, fik spist den mest fråder kebab i verden, troede der var indbrud derhjemme og blev endnu engang overrasket over Lauras smukke stemme.

14 november 2010

I et gammelt indlæg har jeg skrevet en masse om efterskolen, læste det lige igen idag, blev helt trist. Tænkte at jeg lige ville poste det igen;

Jeg kan huske da jeg ankom på KE for 2. gang i mit liv - Da jeg skulle starte - Da jeg skulle væk hjemmefra og bo et fremmed sted i et helt år, uden nogle vante omgivelser eller personer. Overhovedet!
Jeg kan huske den første tid - da jeg boede sammen med Cecilia og vi ikke ligefrem havde det godt sammen - da man nærmest kun så folk i sin kontaktgruppe og man var meget forvirret og fortvivlet.
Den første "fest" - uden alkohol (!) hvor ingen rigtigt gav den gas for ingen kendte hinanden - og jeg mest hang ud bag baren med Ke'evin (som jeg troede hed Kenneth) og Mike.
Jeg kan huske hvor meget bordtennis vi spillede og at vi ikke kunne lade være med at lave natterend (og da jeg blev opdaget i Funders seng - "har du ikke taget lidt på Funder?").
Introturen da vi spillede spil og boldspil - stjal cola og da pigerne og jeg bare lå på vores madrasser i 100 år og fnidrede!
Jeg kan huske de mange weekender på skolen, men især den med "Bryllup på KE" - da der var indbrud og vi alle sammen var klædt ud!
Vi var også klædt ud til "Børnefødselsdag" og til Fastelavn og da vi havde "50'er tema" i en weekend.
Jeg kan huske da Liv gik på skolen og hvordan hun og jeg ofte snakkede på "vores (hemmelige) sted" - hvordan vi gik lange ture og ventede på hinanden da den anden var i bad - og hvordan vi altid skrev seddeler frem og tilbage i timerne. Det var som om vi ikke kunne holde op - Det var virkelig "os 2 mod resten af verden".
Jeg husker ski-turen til Sverige - hvordan vi alle sammen hyggede os i bussen og der blev skrevet "Peni" på HP og jeg fik en skøn massage af Ask. Det var ærgerlig, at min bus var "lortebussen begge veje" - Jeg kan ikke engang forklare hvor mange problemer der var med de busser! - selve turen i Sverige var fed - Jeg fik sovet en del med Simon i en skøn sofa der var der, spillet en del bordtennis og jeg fik da også stået lidt på ski. Og selvom vi ikke alle sammen var lige forelskede i vores ski-instruktører - så lærte vi vidst alle lidt.
Jeg kan huske da vi alle sammen havde pakket og skulle tilbage til skolen - da vi havde skrevet i loftet på vores køjesenge og kæmpede en brag kamp for at skjule det for lærene og en endnu brag'ere kamp for, at få det af igen, da det blev opdaget!
Jeg kan huske da jeg sagde "er vi så kærester nu?" til Simon - og hvor skønt vi havde det sammen.
Jeg kan huske da jeg var med nogle af pigerne til "neger-fest"/"nigger-party" - da jeg fik drukket lidt for meget lidt for hurtigt og "Jeg sværger jeg var lige ved, at .. Bwadr", da Anna kyssede én og Katty-boy og jeg bare var flade af grin på dansegulvet og da de der piger truede Anna - hvilket resulterede i at vi ringede efter en taxa. Den kom ikke rigtigt til tiden og da den endelig kom vidste chaufføren ikke hvilken vej han skulle køre - så han fortjente en skideballe som han da også fik!
Jeg kan huske julen - da vi tog ind på rådhuspladsen og så Vokaloka spille og videre for at se lys for de aids-ramte, men alligevel endte på en fed lille café.
Og juleafslutningen hvor vi udvekslede gaver og julekort - og Kevin gav Dorthe alle de kuglepenne tilbage han havde stjålet fra hende gennem det første halvår.
Jeg kan huske da vi holdt nytår hos mig og vi endte med at se en "gyser" allesammen mens der var fyrværkeri udenfor.
Jeg kan huske fællesprojektet hvor Annemutte og jeg igen fik lov til at være "Samira og Karim", men denne gang med skønne Rikke til søn.
Jeg kan huske Fodboldkonkurrencen, Musikfestivalen, CarparkNorth på Oslo-baden, Valget, fælles turen til Zoo, Ktg.-dagen i Malmö og afslutningsfesten.
Jeg kan huske mine mange ture ned til Michael-Smoothie-mand, og mine ture ned til 7/11 for at købe Ben&Jerrys.
Jeg kan huske da jeg flyttede ind på værelse 415 sammen med Katrine og Jeffilong - da vi tændte lys så det blev ekstra hyggeligt. Alle de gange vi har haft trekant (at se film efter sengetid). At der stod i de gamle elevers brev at vi skulle føre traditionen videre med værelse 415 som "KE's reneste" - det gik ikke så godt. Jeg kan huske "Goodbye", Jazz og Basim og aftenen.
Jeg kan huske vores fællestandbørstninger i te-køkkenet og alle de aftner hvor Signe, Zjulle og Rikke har chillet med os på værelset.
Jeg kan huske hvordan jeg i starten så meget Friends nede hos Ke'evin, men senere blev mere interesseret i "One Tree Hill" med Emma, men nu her til sidst, er helt lost i "Lost".
Det var i det her skoleår jeg fik min første pircing, og jeg hørte "City and Color" for første gang! - Jeg har oplevet så meget og lært endnu mere! - Nu er der kun én uge og 3 dage tilbage, og jeg er helt sikker på, at jeg aldrig glemmer det her skoleår! Det har været rigtigt mega psyko psyco fedt!
Image and video hosting by TinyPic

13 november 2010

Var til opvarmning hos Benner igår, fik blandet alt for meget hvidvin og vodka til nogle drinks der var på nippet til at slå mig ud. Fik et lift hjem til Rune hvor der som altid var voldsomt mange mennesker i en lidt for lille kælder, men det var hyggeligt alligevel. Senere fik jeg et lift af Mark hjem - må snart stoppe med at sidde bag på fulde mennesker, det er simpelthen for skræmmende efter sidste weekends styrt. Ventede i 8 min. og chillede til kl kvart i 5 med én - gik ind og sov på en lorte madras fordi Asgers søster skulle sove i min seng.. vågnede op med hovedpine. Drak 4 glas cola, spiste en trillion peppernøder og så Hook på sofaen under min varme dyne. Spillede matador med William og så en masse glee med Pia g.
Nu ser jeg friends og venter på at Amalie W. kommer og ser film med mig hele natten!

11 november 2010

Image and video hosting by TinyPic
Skole med masser af religion, god lur i min seng, hannah montana, matador, anden på coke, møder kl 10 imorgen - det er sgu meget lækkert !

Blogs