27 marts 2012

AT - skrivedag

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Har chillet rundt med Anne B hele dagen, skrevet lidt AT - nu skal vi i biffen og se Project X så må nok hellere lige hente hende!

21 marts 2012

Image and video hosting by TinyPic


Biograftur, hygge med Stürup, computer tilbage, Sophienholm med Jos

20 marts 2012

Image and video hosting by TinyPic

Selvom jeg har haft 3 moduler idag virkede dagen overraskende kort, ved ikke helt hvad jeg synes om "back to the 50's" som o-show's tema, men må hellere snart begynde at tænke over hvad der skal ske med tøj og ankomst! Efter skole var der en masse cykel-fis, tur på MacD med pigerne, chill hos Line og bagefter paradise hos Sofi. Burde nok lige kigge på engelsk oversættelse, men føler mig ikke skide produktiv idag!! Glæder mig til slack dag imorgen med mediefag, old og biograftur i 3. modul !! - tror bare at resten af min dag kommer til at bestå af is og film med Mads K.

17 marts 2012

Image and video hosting by TinyPic

15 marts 2012

09 marts 2012

FREDAG

Image and video hosting by TinyPic

Endelig er det fredag! Idag har jeg været på Cafétur med Mette M. for at drikke kaffe og på McD bagefter med flere piger - det var ret impulsivt, men alligevel dejligt! Glæder mig til at dyppe jordbær i chokolade og hygge med Mads i aften og bare slappe af inden Skyttes fødselsdag imorgen! Det skal nok blive en god weekend, men hygge, shopping og fest !! Nu vil jeg hente mine ting hos Elton John foroven og trøste hende når nu hendes kind (igen) er fucked !

07 marts 2012

bittersweet

Image and video hosting by TinyPic
Kan ikke lige lure om jeg er glad for, at der kun er få dage tilbage af min gymnasietid eller ej.. glæder mig vanvittigt til at være done med lektier, afleveringer og moduler, men hold kæft hvor bliver det underligt ikke at se alle idag ..

01 marts 2012

Blogs